Shutters

Shutters

Bent u op zoek naar een mooie zonwering die u binnen wilt plaatsen? Voor een mooie uitstraling hebben wij verschillende zonweringen in onze assortiment waaruit u kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit jaloezieen, rolgordijnen maar ook uit shutters.

Shutters geven een mooie eigentijdse en luxe uitstraling in uw woning. Uw woning ziet er erg sfeervol uit met shutters en past het in iedere interieurstijl. Naast raamdecoratie, heeft de shutter als belangrijke functie om hinderlijk lichtval tegen te houden. Daardoor blijft het heerlijk koel binnen. De shutter geeft u ook privacy als u dat wilt.

Er zijn drie soorten shutters:

1. Standaardshutters - deze worden binnen aan de kozijnen geplaatst
2. Buitenshutters - deze worden aan de buitenkant gemonteerd
3. Shutters voor de badkamer - speciaal voor vochtige ruimtes

Er zijn verschillende soorten materialen wat gebruikt wordt voor de shutters. U kunt kiezen uit tal van kleuren wat past bij uw interieur.

Onderhoud en Installeren

De shutters zijn gemakkelijk in onderhoud. Met een swiffer of een licht vochtig doekje houdt u het goed schoon. Voor het installeren van de shutters raden wij u aan om het door ons, of een professionele shutterspecialist te laten doen. Er komt best veel kijken als u het zelf gaat installeren. Alles moet goed ingemeten worden en zorgvuldig worden geplaatst. Het moet natuurlijk mooi recht hangen.

Vestiging

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze vestiging wat is gelegen in Leiden. Bij 'contact' kunt u onze contactgegevens vinden en natuurlijk ons adres.