Header afbeelding

Uitvalschermen personaliseren in Leiden

Houdt u van buiten zitten, maar wilt u niet wegbranden in de warme zon? Uitvalschermen van ons uit Leiden zijn dan de perfecte oplossing voor u. Deze schermen zorgen voor schaduw en verkoeling, waardoor u kunt genieten van een zomerse dag. Het zonlicht wordt gefilterd en doordat het doek een hoek van 90 graden kan maken, blijft uw zicht naar buiten normaal. Uw zonwering kunt u op maat laten maken en aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Gemakkelijke bediening

Niks is vervelender dan een ingewikkelde bediening of een bediening die niet werkt naar behoren. Onze buitenzonwering heeft verschillende bedieningsmogelijkheden, waardoor er altijd een bij zit die aansluit op uw wensen:


 • Bediening vanuit binnen en buiten
 • Mechanisch of handmatig
 • Via bandopwinder
 • Oogwindwerk met slingerstang

 • Beschermd tegen weersomstandigheden

  Een uitvalscherm is goed beschermd tegen alle weersinvloeden, mits het doek goed is opgerold. De vensterzonwering zit opgeborgen in een beschermende kap, waardoor hij veilig opgeborgen zit. Ook wanneer u het doek hebt uitgerold, bent u veilig voor de regen, omdat het scherm waterdicht is. Mocht er iets zijn met uw product, dan kunt u ons altijd bellen voor de onderhoud.


  Informatiegesprek in Leiden

  Wilt u graag meer informatie over uitvalschermen of weet u al precies wat u wilt hebben? Kom dan eens langs in onze showroom voor een persoonlijk gesprek. Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit. Zien we u daar?